Our website in English Kotisivumme Suomeksi Löydät meidät Facebookista  
Logo
NaviLeft Olemme monipuolinen moottoriurheiluun erikoistunut yritys Edustamiamme moottoriurheilun tuotteita Laadukkaat palvelumme Tee löytöjä nettikaupastamme RTE Motorsport rallitiimimme Ota yhteyttä ja kysy lisää tuotteista ja palveluistamme NaviRight
topbar
Emptybar
Laaja palvelukokonaisuutemme vain ja ainoastaan sinun kilpailukykyäsi varten
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Edustamiemme laadukkaiden tuotteiden lisäksi palvelemme kaikkia moottoriurheilijoita usein kilpailupaikalla.

Rallikilpailujen huoltoalueella olemme tuttu näky Kumhon rallirengaspalveluiden kera. Varkauden toimitiloissa toteutamme kaikki moottoriurheilun tekniset tuki-, rakennus- ja huoltopalvelut, teippaukset, tekstiilipainatukset sekä muut graafisen suunnittelun palvelut. Kauttamme saat myös AVIS-sijaisautopalvelut.

Rengaspalvelut
Asennamme ja myymme mm. Kumho, Michelin, Nokian ja Cordiantin siviilirenkaita.
Kysy tarjous!

Olemme myös Kumho rallirenkaiden maahantuoja ja sen myötä palvelemme niin vanhoja kuin uusia asiakkaitamme valittujen rallikilpailujen huoltoalueilla. Myymme ja laitamme vanteille niin Kumhon kuin muidenkin rengasvalmistajien tuotteita. Tule paiskaamaan lapaa kun näet meidät huoltoalueilla!

Moottoriurheilun tekniset tuki-, rakennus- ja huoltopalvelut
Tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset moottoriurheilun tekniset tuki-, rakennus- ja huoltopalvelut avaimet käteen periaatteella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Teippaukset
Varkauden toimitiloissa sijaitseva mediapajamme tarjoaa monipuoliset palvelut aina kilpureiden ja huoltokalustojen sekä siviiliautojen ulkoasujen toteutuksista pienempiin logojen ja tekstien tarrapalveluihin. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tekstiilipaino
Kun haluat erottua massasta, tarjoaa tekstiilipainomme ratkaisun! Toteutamme vaativimmatkin tekstiilipainatukset aina T-paidoista talvihaalareihin sekä ennen kaikkea banderolleihin ja muihin tiimin painotuotteisiin! Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Graafinen suunnittelu
Tyylikkäästi suunniteltu graafinen ilme luo ensivaikutelman, joka varmasti jää kaikkien mieleen. Anna meidän huoleksemme tiimisi ja/tai yrityksesi graafinen ilme ja takaamme, ettet tule pettymään! Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Koneistus- ja metallipalvelut
Toteutamme ripeälläkin aikataululla monipuolisia koneistus- ja metallipalveluja!
Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!

Emptybar
RTE-Motorsportin kotisivut on suunnitellut ja toteuttanut MediaGuru Jack Bacon - www.mediaguru.fi