Our website in English Kotisivumme Suomeksi Löydät meidät Facebookista  
Logo
NaviLeft Olemme monipuolinen moottoriurheiluun erikoistunut yritys Edustamiamme moottoriurheilun tuotteita Laadukkaat palvelumme Tee löytöjä nettikaupastamme RTE Motorsport rallitiimimme Ota yhteyttä ja kysy lisää tuotteista ja palveluistamme NaviRight
topbar
Emptybar
Olemme hyödyntäneet rallimenestystämme yritystoiminnassamme ...
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 


10.6.2016 - Janne Eronen urakoi kuskina ja kartturina talven ja kevään ralleissa

Vuoden 2009 Rallin Suomi Cup mestari ja Kumhon rallirenkaita maahantuovan RTE-Motorsport yrityksen ruorimies, varkautelainen Janne Eronen on kuluvalla rallin kilpailukaudella pidellyt niin rattia kuin tiekirjaakin käsissään. Skoda Fabia S2000, Fiat Grande Punto Abarth S2000 ja BMW M3 autoilla kilpaillut sekä kartturin hommia yhteistyökumppaneilleen Heikki Thilille ja Timo Malavalle hoidellut Eronen on ahkeran kilpailutoiminnan lisäksi palvellut moottoriurheiluasiakkaita laajalti tunnetun ja arvostetun yrityksensä toimitiloista käsin.


Kuljettajana Eronen on kartanlukijansa Ville Mäkelän kanssa mitannut vauhtiaan niin Ralli SM-sarjan Arctic Lapland rallissa kuin Tahko SM-rallissa sekä Kerimaa Rallisprintissä. Rovaniemen Tunturirallissa kaksikko ei päässyt toivomaansa vauhtiin Skoda Fabia S2000 auton ratissa vaan kahden intensiivisen kilpailupäivän jälkeen saapuivat maalilipulle SM1-luokan seitsemänneksi nopeimpana ja Nilsiän Tahko SM-rallissa Fiat Grande Punto Abarth S2000 moottori antautui keskeytyksen arvoisesti kilpailun kolmannella erikoiskokeella. Lisäksi kun keväisessä Kerimaa rallisprintissä Erosen hyvä ystävä ja parhain kilpakumppani, idän pikajuna Vesa Hirvonen kuittasi jäsentenväliset 1,26 sekunnin marginaalilla niin syystäkin RTE-Motorsportin ykköskuuma oli pettynyt kilpailukauden 2016 ensimmäiseen puoliskoon. Ainoana valopilkkuna oli F-rallisarjan Kangasniemen Senioriluokan voitto Heikki Thilin kartanlukijana sekä erittäin hieno testisessio aidon Formula 1 auton ratissa.

Kilpailutoiminnan sekä vauhdikkaan yritystoiminnan lisäksi Eronen on ehtinyt ajamaan asiakastilaisuuksia ja sitä kautta ylläpitämään omaa ajotuntumaa sekä tarjoamaan unohtumattomia autourheiluelämyksiä niin yhteistyökumppaneilleen kuin muille vauhdinjanoisille henkilöille.

- Kilpailukauden 2016 ensimmäinen puolisko oli todella kiireistä aikaa niin kilpureiden ohjaamoissa kuin RTE-Motorsportin toimitiloissa eikä se helpota nyt toisella puoliskolla varsinkaan kun Kumhon rallirengasedustus on täydessä käynnissä. Upeasti asiakkaamme luottavat edustamiimme tuotteisiin ja palveluihin sekä ennen kaikkea Kumhon rallirenkaisiin, jotka tulevat tänäkin vuonna olemaan monille kilpailijoille se kuuluisa menestyksen avain, Eronen kertoo.

- Sen sijaan omissa suorituksissa talvella ja keväällä ajetuissa kilpailuissa ei montakaan papukaijamerkkiä tarjoa kun Tunturirallissa ajelin Toni Gardemeister Sports -tiimin Skoda Fabia S2000 autolla aivan liian varovaisesti ja Nilsiän rallissa moottorivika pilasi koko kilpailun. Lisäksi kun Vesa Hirvonen näytti minulle kaapin paikan Kerimaa rallisprintissä niin eipä tässä kevätjuhlaliikkeitä ole aihetta esittää, Eronen jatkaa.

Huolimatta talvikauden pettymyksistä, nähdään Janne kisabaanalla niin kesän kuin syksyn kilpailuissa. Seuraavana ohjelmassa Autoglym-ralli Tampereella ja sen jälkeen Suomen MM-rallin yhteydessä ajettava Vetomies kilpailu.

Lopputulokset Delta Bavaria F-rallisarja 2016, Kouvola: Luokka 6:
1. Kari Kytölä & Markku Laakso, BMW M3, 45:24,3
2. Lasse Hirvijärvi & Tero Mäntykoski, BMW M3, +15,2sek
3. Juha Paavilainen & Mika Lassila, BMW M3, +1:13,6sek
---
kesk. Heikki Thil & Janne Eronen, EK 3j lämmöt

Lopputulokset 51. Arctic Lapland Rally 2016, Rovaniemi, SM1-luokka: Top-3:
1. Juha Salo & Marko Salminen, Peugeot 208 T16 R5, 2:02:35,8
2. Jussi Vainionpää & Mika Juntunen, Citroën DS3 R5, +2:29,1sek
3. Mikko Eskelinen & Arto Kapanen, Mitsubishi Lancer WRC, +2:49,9sek
---
7. Janne Eronen & Ville Mäkelä, Skoda Fabia S2000, +4:34,8sek

Lopputulokset XVII Kangasniemi F-rallisarja 2016, Seniorit, Top-3:
1. Heikki Thil & Janne Eronen, BMW M3, 39:02,9
2. Lasse Hirvijärvi & Tero Mäntykoski, BMW M3, +8,2sek
3. Risto Rantanen & Jari Riihonen, BMW 325i, +1:10,9sek

Lopputulokset Tahko SM-ralli 2016, Nilsiä, SM1-luokka: Top-3:
1. Ole Christian Veiby & Stig Rune Skaermoen, Skoda Fabia R5, 59:10,7
2. Ari Vihavainen & Jani Vainikka, Mitsubishi Lancer WRC, +50,1sek
3. Mikko Eskelinen & Arto Kapanen, Mitsubishi Lancer WRC, +1:44,7sek
---
kesk. Janne Eronen & Ville Mäkelä, Fiat Grande Punto Abarth S2000, tekninen vika EK3

Lopputulokset Kerimaa rallisprint 2016, Luokka 2: Top-4:
1. Vesa Hirvonen, BMW M3, 1.46,46
2. Juha Paavilainen, BMW M3, +0,25sek
3. Janne Eronen, BMW M3, +1,32sek
4. Jesse Turunen, Honda Civic Type R, +1,62sek

Klikkaa ja katso kuvia talvikauden kisoista:

Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS


12.10.2016 - Janne Eronen: Nyt on kauden 2016 rallit ajettu ja Toyotakin palautettu Saksaan

Tampereen Pirelli rallin reissu meni vahvasti penkin alle tuloksen puolesta, sijoituksen ollessa SM4-luokan neljäs. Syyn vieritän pontevasti alustageometrian piikkiin, jota ei keretty saamaan kuntoon. Yhtään kovempaa minä en sellaisenaan autolla olisi päässyt, ajaminen oli haastavaa.

Sen verran hyvä autosta saatiin viikon remontin jälkeen, että on puhuttu jos kävisin Saksassa sillä jonkun rallin ajamassa. Katsotaan miten sen kanssa käy.

Kiitos kaikille mukana olleille tuestanne, Tunturissa nähdään!
Millä kalustolla, se jää nähtäväksi ;).

Lopputulokset SM Pirelli Ralli 2016, Tampere: SM4-luokka, Top-5:
1. Joonas Lindroos & Pasi Kilpeläinen, Honda Civic Type-R, 1:06:03,4
2. Mikko Heikkilä & Risto Immonen, Honda Civic Type-R, +1:17,0sek
3. Jesse Turunen & Kari Kallio, Honda Civic Type R, +1:27,1sek
4. Janne Eronen & Ville Mäkelä, Toyota GT86 R3, +2:46,3sek
5. Petri Itkonen & Joose Kojo, Renault Clio R3, +2:56,2sek
Emptybar
RTE-Motorsportin kotisivut on suunnitellut ja toteuttanut MediaGuru Jack Bacon - www.mediaguru.fi