Our website in English Kotisivumme Suomeksi Löydät meidät Facebookista  
Logo
NaviLeft Olemme monipuolinen moottoriurheiluun erikoistunut yritys Edustamiamme moottoriurheilun tuotteita Laadukkaat palvelumme Tee löytöjä nettikaupastamme RTE Motorsport rallitiimimme Ota yhteyttä ja kysy lisää tuotteista ja palveluistamme NaviRight
topbar
Emptybar
Laaja ja laadukas tuotevalikoima tukemaan menestystäsi moottoriurheilussa
Edustamat tuotteemme löydät nettikaupastamme!
 
Kumho Motorsport renkaat
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Toimintavuosiemme aikana sekä myös kilpailutoiminnastamme saadun tietotaidon avulla olemme huomanneet kuinka moottoriurheilussa toiset asiat ovat yksinkertaisesti vain parempia kuin toiset. Olemme syvällä kokemuksella valinneet tuoteperheeseemme ne tuotteet, jotka oikeasti parantavat kilpailukykyäsi ja autosi kestävyyttä!

Kumho Motorsport renkaat
Maahantuomme maailmanlaajuisesti sekä myös meillä Suomessa suurta suosiota nauttivia ralli-, rallicross-, rata- ja drifting -renkaita. Kumhon sora-, asfaltti- ja ratarenkaat tarjoavat erinomaisen pidon niin kuivalla kuin kosteallakin pinnalla! Tutustu lisää osoitteessa www.kumhomotorsport.fi.

Lifeline
Edustamme englantilaisen sammutusjärjestelmä valmistaja Lifelinen korkealaatuisia tuotteita. Tutustu tuotteisiin valmistajan sivuihin http://www.lifeline-fire.co.uk/motorsport

Braid vanteet
Braidin kestävät ja kevyet vanteet ovat luotettava valinta! Olemme Braid vanteiden maahantuoja, meiltä saat asianmukaiset vanteet autoon kuin autoon! Huomaathan, että saat mittatilaistyönä valmistetut vanteet ilman lisäkustannuksia! Tutustu lisää osoitteessa www.braid.es ja ota yhteyttä tarpeistasi!

Voiteluaineet
Moottoriurheilussa voiteluaineiden merkitystä ei koskaan voi väheksyä. Kun ajetaan huippuunsa viritetyillä kilpa-ajoneuvoilla, on äärimmäisen tärkeää saada kilpailukyky säilytettyä myös silloinkin kun tekniikka käy kuumana. Tarjoamme kilpailutoimintaasi Castrolin ja Gulfin laadukkaita voiteluaineita. Tutustu lisää osoitteissa www.castrol.fi ja www.gulfoilltd.com.

Kilpatarvikeet
Menestyvän moottoriurheilijan taustalta löytyy parhaimmat mahdolliset kilpavarusteet ja -tarvikkeet. Edustamme niin Sparcon, Sabeltin, Stilon, Peltorin, Puman, OMP:n, Stand 21:n, Simpsonin, Graystonin, Eibachin ja K&N laadukkaita tuotteita. Tutustu tuotteisiin nettikaupassamme osoitteessa www.rtemotorsport.net/shop.

Iskunvaimentimet
Moottoriurheilussa auton tekniikan sekä ennen kaikkea renkaiden kilpailukyvyn lisäksi suurin merkitys tuloksen tekemiselle löytyy iskunvaimennuksesta. Maksimaalisen rengaspidon saavuttamiseksi on jousituksen pidettävä huolta siitä, että pyörä pysyy tiessä. Edustamme Reiger Suspensionin ja TEINin laadukasta tuotevalikoimaa, jotka todistetusti antavat avaimet menestykseen! Tutustu tuotteisiin nettikaupassamme osoitteessa www.rtemotorsport.net/shop.

Jarrut
Vaikka jarrut ovatkin vauhdin surma, niin siitä huolimatta kilpa-autoilussa niiden merkitystä ei koskaan voi aliarvioida. Kun ajetaan sekunnin tuhannesosista, on oikeiden jarrutuspaikkojen lisäksi myös jarrutusteholla suurta merkitystä. Edustamme AP-Racingin, Alconin, Brembon, Fedoron ja Carbone Lorrainen laadukasta tuotevalikoimaa. Unohtamatta Goodridgen ja JLS:n liitin- & letkuvalikoimaa. Tutustu tuotteisiin nettikaupassamme osoitteessa www.rtemotorsport.net/shop.

Varikkoteltat
Edustamme monia telttavalmistajia, joten pystymme tarjoamaan nopeaan toimitukseen laajan valikoiman telttoja aina 3x3m koosta 4x8m telttoihin saakka. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Go Pro Hero kamerat
Edustamme yhdysvaltalaisen urheilu- ja kypäräkameroiden valmistaja GoPron korkealaatuisia tuotteita.

Motec
Olemme MoTeC-tuotteiden virallisen maahantuoja MoTeC Finlandin yhteistyökumppani ja kauttamme saat kaikki kilpurisi moottorinohjaukseen tarvittavat tuotteet. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Työkalut ja -vaatteet
Työkaluissa ja -vaatteissa edustamme Tengtools, Milwaukee, L.Brador, Guide ja Luna -tuoteperheitä.
Emptybar
RTE-Motorsportin kotisivut on suunnitellut ja toteuttanut MediaGuru Jack Bacon - www.mediaguru.fi