Our website in English Kotisivumme Suomeksi Löydät meidät Facebookista  
Logo
NaviLeft Olemme monipuolinen moottoriurheiluun erikoistunut yritys Edustamiamme moottoriurheilun tuotteita Laadukkaat palvelumme Tee löytöjä nettikaupastamme Ota yhteyttä ja kysy lisää tuotteista ja palveluistamme NaviRight
topbar
Emptybar
Olemme monipuolisia moottoriurheilun palveluja tuottava erikoisyritys
Tutustu tästä nettikauppaamme
Jotta vain kuljettaja kävisi kuumana! Lifeline maahantuonti, myynti ja huolto meillä!
Braid ja Hans -mainos
Seuraavan sukupolven niskatuet
Highslide JS
Highslide JS
Highslide JS
Highslide JS
Highslide JS
RTE-Motorsport (RTE Group Oy) on varkautelainen moottoriurheilun erikoisyritys, joka palvelee kaikkia autourheiluasiakkaita runsain tuottein ja palveluin. Asiakaspalvelusta vastaa kokenut ralliautoilija Janne Eronen.

Aloitimme yritystoiminnan vuonna 2004, josta olemme määrätietoisesti tuotteita ja palvelujamme kasvattaneet. Nykypäivänä maahantuomme ja myymme moottoriurheilutuotteita useille jälleenmyyjille Pohjoismaissa sekä isolle joukolle tyytyväisiä yksityisasiakkaita niin Suomessa kuin muuallakin Euroopassa.

Klikkaa kuvia ja tutustu Varkaudessa sijaitseviin toimitiloihimme:

Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiin ja palveluihimme!
Ohessa tuoreimpia uutisiamme!10.4.2017 - Liteblox vallankumoukselliset kevytakut nyt saatavilla!

Liteblox kevytakut
Olemme laajentaneet tuotevalikoimaamme Liteblox kevytakuilla, jotka, tuotteesta riippuen, säästää autosi painoa 10-25kg verrattuna vakio-akkuun!

Liteblox akut toimivat vakiolatureiden kanssa ja ovat huoltovapaita, koska niissä on käytetty viimeisintä kennoteknologiaa, joka mahdollistaa myös NFC käyttöliittymän langattomaan toiminnan seurantaan suoraan älylaitteestasi. Liteblox akuissa on erittäin vähäinen itse purkautunen, niitä voidaan asentaa mihin asentoon tahansa, myös sisälle ohjaamoon!

Nämä käyttöiältään 3-5 kertaisesti enemmän vakio-akkuja olevat vallankumoukselliset kevytakut ovat nopeita latautumaan ja ovat moottoriurheilun ammattilaisten testaamia. Kauttamme saat myös kevyen kiinnikeadapterin, jolla saat Liteblox akun kätevästi kiinnitettyä autosi alkuperäiseen vakiokiinnitykseen!

Klikkaa tästä ja lue lisätietoja!


1.11.2016 - Alpinestars maahantuonti
Valikoimiin tuli markkinoiden parhaat ajovarusteet, Alpinestars ei esittelyjä kaipaa.


1.6.2016 MRF-rallirenkaiden maahantuonti
Kumho rinnalle hivenen edullisempi merkki täydentämään koko- ja seosvalikoimaa.


1.1.2016 - Probolt maahantuonti
Englantilainen kiinnitystarvikevalmistaja, joka toimittaa titaani, rosteri ja alumiini kiinnitystarvikkeet kaikkien tarpeisiin.


1.4.2015 - BG-Racing maahantuonti
Englantilainen varikkotuotteiden valmistaja, jonka tuotevalikoima laajentunut ratinkeskiöhin ja jatkoihin. Valikoimassa mm. vaakat ja pyöränkulmiensäätölaitteet.


1.12.2014 - Lazer lisävalojen kehitysyhteistyö
RTE-Motorsport on tehnyt vuoden 2014 lopusta saakka kehitysyhteistyötä lazer lisävalovalmistajan kanssa.


1.5.2014 - Lifeline sammutusjärjestelmät ja sammuttimet
Edustamme nyt englantilaisen sammutusjärjestelmä valmistaja Lifelinen korkealaatuisia tuotteita. Tutustu tuotteisiin valmistajan sivuihin http://www.lifeline-fire.co.uk/motorsport


2.1.2014 - Go Pro Hero kamerat
Edustamme nyt yhdysvaltalaisen urheilu- ja kypäräkameroiden valmistaja GoPron korkealaatuisia tuotteita. Tutustu tuotteisiin nettikaupassamme osoitteessa www.rtemotorsport.net/shop.26.11.2013 - Braid talvikilpavanteet autoon kuin autoon!
Klikkaa viereistä ilmoitusta ja tutustu EDULLISIIN sekä ennen kaikkea LAADUKKAISIIN Braid talvikilpavanteisiin, jotka ovat saatavilla autoon kuin autoon - jopa toivomallasi värillä!


29.9.2013 - Seuraavan sukupolven niskatuki
Olemme nyt ralliautoilun ammattilaisten käyttämän ja suositteleman Simpson Hybrid niskatuen maahantuoja!
-
Voit käyttää samoja penkkejä ja vöitä kuin ilman niskatukeakin!
- Suunniteltu turvallisuuden ja mukavuuden maksimointiin
- Suojaa iskuilta jokaisesta suunnasta
- Korkealaatuinen, kevyttä hiilikuitua
- FIA hyväksytty 8858-2010
- SFI 38.1 sertifikoitu, Nascar hyväksytty
Tutustu lisää nettikaupassamme!


2.9.2013 - Turun SM rallista hyviä tuloksia Kumholle

Turun ympäristössä ajetussa Ralli SM-sarjan toiseksi viimeisessä osakilpailussa Kumhon rallirenkailla ajaneet Timo Mäenpää ja Teemu Asunmaa veivät kaksois voiton Dmackin renkailla ajaneen Jussi Tiippanan nenän edestä.

Timo ja Teemu ajoivat uuden mallisella R900-renkaalla edessä ja R800-renkaalla takana. Kumhon rallirenkaita maahantuova RTE-Motorsport onnittelee myös kaikkia muita menestyjiä!

Lopputulokset SM Ralli, Turku 31.8.2013: SM1-nelivetoluokka, Top-5:

1. Timo Mäenpää & Panu Plosila, Mitsubishi Lancer Evolution IX, 48:43,5 (Kumho)
2. Teemu Asunmaa & Tomi Ikonen, Subaru Impreza WRX STi, +2,9sek (Kumho)
3. Jussi Tiippana & Jukka Jämsen, Mitsubishi Lancer Evolution IX +9,5sek (DMack)
4. Jarkko Hosike & Mikko Kaikkonen, Mitsubishi Lancer Evolution IX, +1:48,0sek (Kumho)
5. Kari Hämäläinen & Risto Pietiläinen, Ford Fiesta S2000, +1:48,3sek (Michelin)


13.8.2013 - Kumholle palkintokorokesijoja kesän ralleista - Seppo Kopra WRC-autolla Nelivetomies voittoon

Kumhon rallirenkaille kuluva rallin kesäkausi on ollut tiivistä kilvanajoa niin rallin SM-sarjan kuin historian ensimmäisessä Nelivetomies ralleissa. Kouvolan ympäristössä ajetussa SM O.K. Auto rallissa Kumhon rallirenkaisiin luottanut Joni Nikko pokkasi pronssia ja Teemu Asunmaa nelivetoluokan vitossijan. Lisäksi Juha Salmisen Suomi Cup nelosluokan voitto useiden muiden luokkavoittojen lisäksi oli mannaa korkealaismerkin kilpapyörille.

Suomen MM-rallin yhteydessä ajetussa kaksipäiväisessä nelivetomies kilpailussa Seppo Kopra lennätti Matti-Jussi Partasen kanssa Toyota Corolla WRC autoa suvereeniin voittoon. Kumhon renkailla varustettu kilpa-ajoneuvo kesti erinomaisesti huonoon kuntoon syöpyneet tiet ja näin Kopralle ja Kumholle kirjattiin Suomen rallihistorian ensimmäisen Nelivetomies rallin voitto. Kaksivetoisissa ajetussa Vetomies kilpailussa Timo Bäck pokkasi hopeaa ja Mika Rantanen pronssin.

Kumhon rallirenkaita maahantuova RTE-Motorsport onnittelee menestyjiä ja kuumeisesti odottelee niin rallin F-Cup kuin Historic sarjojen jatkumista.3.7.2013 - Kumhon rallirenkaille ensimmäinen yleiskilpailun voitto sekä seitsemän muuta luokkavoittoa Laihialta SM-rallista

Ralli SM-sarja sai uudet voittajat kun laihialainen Joni Nikko ajoi, Kumhon rallirenkaiden siivittämänä, kartanlukijansa Jarno Ottmanin kanssa kotikilpailussaan vakuuttavan 17,9 sekunnin voiton ja pokkasi ralliharrastuksen ensimmäisen nelivetoluokan ykkössijan. Kuudella huippunopealla sekä erityisen vaativalla erikoiskokeella ja niiden 90,2 erikoiskoekilometrillä neljä pohja-aikaa Mitsubishi Lancer Evolution ralliautollaan kellottanut Nikko otti ensimmäisellä erikoiskokeella kärkipaikan haltuunsa ja tasaisesti repi jokaisella kilometrillä aikaeroa kanssakilpailijoihin. 17,9 sekunnin voitto ja 32,7 sekunnin marginaali pronssimies WRC-autolla ajaneeseen Ari Vihavaiseen oli nappisuoritus vahvassa nosteessa olevalle Nikolle sekä Kumhon rallirenkaille.

Nikon lisäksi Kumhon rallirenkailla ajaneet kuljettajat napsivat seitsemän muuta luokkavoittoa ja useita muita palkinto- ja pistesijoja. Monipuolisesti niin neli- kuin etu- ja takavetoisiin ralliautoihin soveltuvat Kumhon tuotteet toivat yleisen luokan lisäksi menestystä niin A- kuin B-junioreissa. Esimerkiksi huikeaa osaamistaan v1600 auton ratissa väläytellyt Laura Suvanto pokkasi luokan hopeasijan ollen vain 7,3 sekuntia myöskin Kumhoilla ajanutta Simo-Petteri Tuunasta hitaampana.

Kumhon rallirenkaisiin luottavien kuljettajien seuraava koitos on heinäkuun puolivälissä Kouvolassa ajettava kilpailukauden viides SM-ralli.

HUOM HUOM! Katso TV-uutinen kisasta: http://www.katsomo.fi/?progId=21222126.5.2013 - Kumho Motorsportille Ovisepät rallin nuottiluokkien voitot ja jokaiselle erikoiskokeelle pohja-ajat

Rallin kansallinen kesäkausi pyörähti kunnolla käyntiin Joutsassa ajetussa Ovisepät rallissa, jossa Kumhon rallirenkaisiin luottaneet kuljettajat poimivat niin nelivetoisten kuin kaksivetoisten nuottiluokkien voitot.

Nelivetoisissa rallin SM-pronssimitalissa kiinni oleva Kumho-kuljettaja Teemu Asunmaa käskytti Subaruaan 14,8 sekuntia toiseksi tullutta toista Kumhon renkaita toisella lenkillä testannutta Joni Nikkoa ripeämmin ja kaksivetoisissa Marko Mänty ruopi Kumhoilla 29,4 sekunnin luokkavoiton. Lisäksi Esa Ruotsalainen pokkasi Kumholle kaksivetoluokan alimman palkintokorokkeen ja Janne Seluska kotiutti Nuorten SM-sarjan kolmanneksi korkeimmat pisteet.

Kumhon rallirenkaita edustavan RTE-Motorsportin Janne Eronen oli tyytyväinen kesäkauden avausrallin tulokseen.

- Neljä kuudesta palkintokorokesijasta on erittäin rohkaiseva ja ennen kaikkea kaiken kertova tulos edustamiemme renkaiden kilpailukyvystä. Edellisvuosien tapaan Kumho jatkaa menestyksekkäällä tiellä ja tarjoaa asiakkailleen kärkituloksia mahdollistavia suorituksia, Eronen kertoo.

- Varkaudessa sijaitsevasta toimipisteestä käsin palvelemme kaikkia moottoriurheilun asiakkaita. Seuraavaksi olemme tuotteidemme kanssa edustamassa ja palvelemassa kaikkia ralliautoilijoita kesäkuun puolivälissä Laihialla ajettavassa SM-rallissa. Tervetuloa rupattelemaan ja tutustumaan tarjontaamme, Eronen markkinoi.
Emptybar
RTE-Motorsportin kotisivut on suunnitellut ja toteuttanut MediaGuru Jack Bacon - www.mediaguru.fi